9.09.17 г.

Eastern Townships и Brome Missisquoi - вашият нов избор?

Региона на Eastern Townships или Cantons de L'est е доста добре развиващ се район, в който се акцентира предимно на селското стопанство и туризма, но също така на леката и хранително вкусова промишленост.
В частност Brome Missisquoi с основни по-големи административни центрове Cowansville и Bromont и по-малки Knowlton, Farnham и Sutton може да се каже, че е като златна ябълка в ябълковата градина. Какво ме довежда до такива мисли - със съпругата ми преди да се преместим в Eastern Townships обикаляхме доста райони около Монреал. Естествено навсякъде е красиво и хубаво, но такъв развиващ се потенциал видяхме само тук. Преди години родителите ми го намериха, но като почти всеки

млад човек игнорирах това, което ми казаха и минаха около 10 години, за да стигна до това, което те са видели преди години.
Радвам се, че успяхме да излезем от Матрицата на големия град и да се преместим в малко и китно градче. Невероятно е да обикаляш по околните пътища без значение от сезона и да виждаш красотата постоянно. Същевременно както споменах по-горе в поста си икономиката на целия регион е добре развита и продължава да се развива и разширява.
Искрено съжалявам, че в имиграционния процес няма представители на регионите, които да обясняват какви бенефити се дават на желаещите да намерят своя дом в околността. За желаещите да се реализират в технически насочените сфери работа може да се намери в TechnoParc Bromont, Granby, Cowansville и т.н... За тези, които искат да работят в селското стопанство работа има достатъчно, същото важи и за сферата на туризма.
За онези, които искат да развият свой собствен бизнес може би ще послуши следващото видео:


Няма коментари:

Публикуване на коментар