8.07.11 г.

Квебек и....неговите потайности :)

Както писах, когато започвах този блог мисля да правя различни ревюта на не толкова популярни, а всъщност интересни дестинации в Квебек - не големи градове, малки градчета, че дори и села. Лично моето виждане е, че това набутване в Монреал като за начало е оправдано, но в един бъдещ период... Хм... Някак си е безинтересно да стоиш в навалицата и голямата конкуренция след като съществуват толкова други места. Като начало е оправдано - идваш, не знаеш добре френски, че и английски, а в големия град има места, където да започнеш работа и да не се налага да не комуникираш. От този ъгъл по-големия град и конкретно Монреал е привлекателен за първоначално установяване.
Естествено е, че всеки търси различни неща. Аз примерно съм привлечен от чара на малките градчета. Страхотно е и особено, ако намериш точно твоето място. Има развнини, има планини, има гори, има и езера. Намериш ли точното място за себе си нещата около адаптацията ще се развият много бързо и положително.
Тъй като познати ме помолиха да опиша Троа Ривиер, ще започна първо от него и малко по малко ще опиша това, което е било интересно за мен. Ако имате конкретен въпрос, можете да го напишете - за град, за работа, за местоположение. Знам, че в Гугъл има вече почти всичко, но е друго да видиш конкретно нещо през очите на човек бил вече там.
Пишете ;)