5.04.14 г.

Годжу Рю, традиционно окинавско карате - Shinshin Dojo и Сенсей Емил

Бих искал в резюме да представя Сенсей Емил, който преподава традиционно карате от Окинава. Стила е Годжу Рю - ефикасна самозащита за начианещи и напреднали.
В този компютъризиран и застоял свят имаме нужда от някакво раздвижване. Както възрастните, така и децата, които нямат почти никакво физическо натоварване. Карате е изкуство преминало през вековете, доказало се с ефиктивност, изграждане на самодисциплина, което дава на тези, които искат да вземат голяма удовлетвореност, физическо и духовно изграждане. Източните традиции стоят в основата и ни дават физическата и духовна удовлетвореност от която имаме нужда в този забързан и комерсиализиран свят.

Сенсей Емил преподава на деца в четвъртък от 6 до 7:30pm и в петък от 5:30 до до 7pm на адрес:


За възрастни тренировките се провеждат в събота от 8:30 до 10am на адрес:

7405, Ave.Harley
NDG,  H4B 1L5 
Montreal, Quebec

В момента се набират желаещи за разширяване на групата за възрастни.

Също така можете да погледнете и страницата на Shinshin Dojo във Фейсбук.

За контакти със Сенсей Емил можете да използвате телефон: 
514 655-3657

Аз самият днес приключих третия си клас със Сенсей Емил и съм много доволен, както от начина на преподаване, така и от самия стил - скъсен контакт с противника, ефикасни техники подходящи за самозащита в тесни и затворени пространства като автобуси, малки стаи и коридори и тн...
Годжу Рю е предпочитан стил за различни армейски и полицейски подразделения по целия свят. На мен лично ми е познат още от първата част на Карате Кид - тогава се чудих кой точно стил е това, но след като открих Сенсей Емил се поинтерисувах и разбрах, че режисьора на Карате Кид е избрал точно Годжу Рю техники за своя филм.

Ако решите да опитате - винаги сте добре дошли!

05-Януари-2017:
От близо две години не тренирам със сенсей Емил и тренировките ми липсват определено. Изживяването е невероятно. Поддържането на физическото и психическо състояние също.
Със сигурност препоръчвам с две ръце! През близо 3 годишния период, в който тренирах се чувствах невероятно! Групата се разраства и вече е международна!

Ако се интересувате от бойни изкуства, искате да опитате нещо ново или искате детето Ви да се занимава с нещо смислено потърсете Сенсей Емил!

Честита Нова Година! :)

6 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. В момента тренировките за възрастни се провеждат в парка до Бързеите в Ласал. За повече информация: http://www.shinshindojo.com - контакт по телефон или мейл.

    ОтговорИзтриване
  3. Зимната тренировъчна сесия стартира, но винаги сте добре дошли. Тренировките за възрастни и деца се провеждат на същите места, където съм писал по-горе в темата.

    За контакт: Сенсей Емил
    info@shinshindojo.com

    или

    514 655-3657

    ОтговорИзтриване
  4. Всяка събота от 8:30am се провеждат тренировки за възрастни - 14+ години!

    Адреса е : 7405, Ave.Harley, Montreal H4B 1L5 (NDG)

    За повече информация ни пишете на info@shinshindojo.com или на телефона обявен на сайта ни: http://www.shinshindojo.com/

    ОтговорИзтриване
  5. Всяка събота от 8:30am се провеждат тренировки за възрастни - 14+ години!

    Адреса е : 7405, Ave.Harley, Montreal H4B 1L5 (NDG)

    За повече информация ни пишете на info@shinshindojo.com или на телефона обявен на сайта ни:

    http://www.shinshindojo.com/

    ОтговорИзтриване
  6. Every Saturday at 8:30am we have a training class for adults - 14+ years!

    The address is : 7405, Ave.Harley, Montreal H4B 1L5 (NDG)

    You can ask for more information at info@shinshindojo.com or at the phone number which is on our web page: http://www.shinshindojo.com/

    ОтговорИзтриване