2.02.13 г.

Спонсоршип програма в Канада. Family class program.

Напоследък нещо нямах мотивацията да пиша.
А и темите се изчерпиха като, че ли... Може и да не са, но си мисля, че вече съм засегнал повечето неща интересуващи новопристигащите или тези, които са пристигнали, но все още не знаят къде точно се намират.
Преди седмица се запознах с една жена от Русия.  В разговора с нея разбрах, че синът й се е оженил в общи линии набързо и подготвя спонсориране на вече настоящата си съпруга. Тъй като аз самия съм минал по този път и когато нещата бяха на дневен ред изчетох всичко, каквото тогава ме интересуваше и това, което не ме интересуваше та знам подводните ями, които крие едно спонсорство.
Като цяло, ако това ви очаква и искате час по-скоро да се съберете с половинката си независимо дали сте спонсориран или спонсориращ трябва да сте наясно, че трябва да минете по всяка стъпка описана на сайта на имиграционните. Без значение дали ви харесва или не, без значение дали ви допадат сроковете или не - това е най-бързия начин, за да се съберете с човека, когото обичате и, с когото искате да бъдете. на мен самия ми минаха през главата 156 000 различни вариации, 189 000 други "възможни" варианти, но истината е, че в мисленето и проучването на тези "възможни" варианти изгубихме време.