27.07.11 г.

Какво да сложим в багажа преди да тръгнем за Квебек?

Много е трудна задачата да се избере какво да сложим в дисагите преди да потеглим в странство.
Ми трудно е ‘щото понякога сме събирали спомени с години и трябва да кажем за няколко дни – това да, това не, това да, това да,....аааа няма място това не... Малко е куцо, но все пак избора ни трябва да е наистина прецизен.
Виж ако финикийските знаци са неограничени тогава няма какво да му мислим – вземаме само емоционалните ни спомени във форма на предмети и си бием камшика. Ама то някои ще кажат, че то ако имаме стинки защо ли да тръгваме в странство. И това го има, но не изцяло. Аз лично бих тръгнал и да имам чувалче со пендари!
В повечето случаи обаче финикийските знаци са кът при повечето хора и от там идва цялата чуденка...
Това е въпрос с много неизвестни, защото както казах строго зависи от финансовото състояние. Но аз, ако трябва отново да затръгвам насам бих взел следните неща:

1.       Със сигурност любимите ми книги, макар че тежат доста. Няколко панталона, фанелки, бельо, хавлия (малка) – колкото да има за първо време, някаква завивка, един джобен нож, обувки, но не много, че с БГ обувките тук ми е хладничко.
2.       Документи, дори и тези, които си мисля, че няма да ми трябват
3.       Евентуално някакъв официален кат (дрехи :) ), ако реша да нося подобни дрехи, защото тук за първоначална инвестиция са „дебели” дори и евтините.
4.       Две вилици, две лъжици

Не са много неща... Нали? Ами така е, не са. Тук почти всичко може да се купи на доста приемливи цени. За пореден път казвам, всичко зависи от финансите, с които тръгвате.