5.06.11 г.

Трансформацията на един БЛОГ или как да отидем в Канада и да се установим по-лесно

Гледам аз, че хората си систематизират блог-овете и реших и аз да направя същото. 

Дълго се чудих в каква насока да пиша, за да мога да съм полезен, а не само да си драскам на поразия. Чудих се какви хобита имам, каква ми е обикалящата среда, с какво се занимавам или в какво съм добър. В крайна сметка ми изникна нещо, в което от няколко години съм добър и май съм и полезен не само на себе си с тази информация.
Реших да пиша за Канада и по конкретно за провинция Квебек. За това каква е имиграционната процедура, какво е нужно, кратки ревюта на градовете и градчетата, в които съм бил. Плюсове и минуси на големия град за новодошлия имигрант, възможности за реализация, ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ от хора запътили се насам. Мисля, че ще бъде и интересно и полезно.
Някои от постовете ми сигурно ще са малко груби, но аз обичам да се изразявам с истинските думи, които описват нещата. Та ако нещо не ви хареса, то наистина няма да ви хареса и в действителност. Или, ако нещо ви се стори кратко като процедура то наистина ще е с кратка процедура.
До момента не съм имал за цел да си популяризирам блога. След като започна тази поредица ще опитам да го направя по-популярен, за да могат нещата, които напиша да са полезни на повече хора.
В скоро време очаквайте включване с първата тема по същество. Все още мисля с кое да започна затова и не уточнявам първия пост на каква тема ще бъде.
Както се казва по филмите...

...ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ ;)...